Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Verbaasd keek hij op toen hij de mobiele frituur zag

Een mobiele frituur huren is echt een goed idee als je iets te vieren hebt. Toen ik een feest organiseerde voor mijn vriend mocht dit idee niet ontbreken. Als het namelijk aan hem ligt dan eet hij om de dag wel een frietje. Enfin, toen ik op de website van snackmobiel.nl kwam kon ik direct al een goede indruk krijgen toen ik de foto’s aanklikte. De prijzen die hier worden gehanteerd zijn erg aantrekkelijk en dat maakt het sowieso de moeite waard om de snackkar op een feestje te laten komen. Netjes op tijd kwam de kar bij ons aan en mijn vriend keek erg verrast op en kon niet geloven dat de hele frietkraam bij ons op de oprit stond.

De mobiele frituur heeft die avond flink wat friet gemaakt en overheerlijke snacks. Mijn vriend (de echte frietkenner) was zo erg tevreden hierover dat hij dit goede idee, dat ook nog eens is voorzien van een uitstekende kwaliteit, beslist op een volgend feestje weer wilde inschakelen. 

Mobiele frituur

Kwaliteit voor een goede prijs

Zowel de friet als de snacks (en zeker de balletjes in saté) hebben een zeer goede smaak. De saus is ook echt goed van kwaliteit en niet zo vet in vergelijking bij andere frietkramen. Dit bedrijf heeft zich hier dus echt in weten te onderscheiden. Dankzij de lage prijs die wordt gehanteerd, probeer je dit natuurlijk ook een stuk sneller uit. Pas wanneer je de kwaliteit proeft, dan weet je zeker dat je het juiste adres te pakken hebt.

Mobiele frituur