Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Voor verjaardag een kano huren in Amsterdam

Voor een kinderfeestje van mijn dochter wilde zij graag varen in onze hoofdstad. Daarom ging ik opzoek op het internet en typte ik bij de wel bekende zoekmachine kano huren Amsterdam in. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Kawa Sport. Hier kon ik het feest van mijn dochter boeken en daarna zouden zij ook gaan barbecue. Hierdoor besloot ik dan ook om en afspraak te maken voor het regelen van de kinderfeest van mijn dochter. Nadat alles besproken was kreeg ik de prijs te zien van deze speciale dag. Dit viel mij echt honderd procent mee en zetten dan ook alles meteen vast.

Een geweldige dag gehad

Wat ben ik blij dat ik deze kana verhuur in Amsterdam heb gevonden. Alles was tot de puntjes verzorgd door het bedrijf Kawa Sprot. Zo mochten de kinderen eerst een uur lang kanoën en daarna stond de barbecue klaar en het drinken. Alle vriendjes en vriendinnetjes van mijn dochter hebben geweldig genoten van deze dag. ook mijn dochter natuurlijk en daar deden wij het dan ook echt voor. Neem anders eens een kijkje op de website van deze onderneming en jij zult zien wat ik bedoel. Ook voor familie en personeel feesten kan jij hier terecht.