Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Vrienden van de Hoeck, een bruin café in Bodegraven

café Bodegraven

Wil jij een keer lekker uit je dak gaan, dan moet je eens naar het café in  Bodegraven gaan.  Hier kan je service, gezelligheid en service allemaal onder één dak vinden. Zodra je hier naar binnen loopt, zie je meteen al de gezellige inrichting en proef je de sfeer. Dit alles wordt versterkt door de gezellige barman die jou van alle drankjes voorziet. Zes dagen in de week is deze bar open en op de vrijdag of de zaterdag wordt er vaak een evenement georganiseerd. Het is altijd gezellig om hier heen te gaan. Onder het genot van een hapje en een drankje geniet ik van de goede muziek die zij hier draaien.  café Bodegraven

Leuke evenementen

Het café in Bodegraven is het ideale uitgaansstekje en is zeker de moeite waard om dit zelf te ondervinden. Regelmatig worden hier leuke evenementen georganiseerd en deze kan je zelf in de gaten houden door Facebook, Twitter of Instagram te raadplegen. 

Wist je dat het hier ook mogelijk is om deze zaak af te huren voor een besloten feest? Alles is hier mogelijk. Heb je interesse gekregen, neem dan contact op met de Vrienden van de Hoeck en bespreek hier de mogelijkheden. Echt een leuke stek, voor een geweldig feest!