Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Waarom jij in Utrecht moet zijn voor jouw (catering)evenementen!

Een catering op evenement is makkelijk en snel. Zeker in Utrecht. Stelt u eens voor hoe erg het zal zijn als u een evenement organiseert en dat u mensen moet teleurstellen dat er geen eten is op uw evenement. Boek dus vandaag nog bij  uw en voorkom teleurstellingen die u zal voorkomen als u op tijd alles regelt voor het evenement. We kunnen anders niet beloven of al het eten op tijd klaar is voor uw evenement.

De meest mooie en professionele locaties

Klik op onze website dan ontvangt u een emailbevestiging dat u een afspraak wilt maken. Wij bellen zo spoedig mogelijk terug naar u, want misverstanden via de mail zijn sneller gemaakt dan aan de telefoon. Zorg ervoor dat uw etenswensen duidelijk zijn en zorg voor meerdere keukens. We hebben alles tot onze beschikking. We kunnen ervoor zorgen dat uw eten op de locatie zelf kan worden gemaakt, zodat u gegarandeerd warm eten tot uw beschikking heeft. Zodra wij u teruggebeld hebben komen we langs op de catering op evenement en zorgen ervoor dat we alles zelf in huis hebben. Wij zorgen er desnoods voor dat er proefmaaltijden worden gemaakt, zodat u kan proeven van onze kwaliteit. We kunnen deze ook op uw locatie maken als u dat wil. Houd er rekening mee dat als wij op onze eigen locatie eten maken voor uw catering op evenement dat het eten wordt opgewarmd op uw locatie. Zorg dus voor genoeg mogelijkheden waar dit kan op uw locatie. Koud eten willen wij niet serveren en is nergens voor nodig.

Proef de stad

Neem een kijkje in de stad om de sfeer te proeven, want dan kunt u misverstanden voorkomen. Kom gezellig langs, maar maak wel een afspraak van te voren bij een evenementenlocatie Utrecht die u op het oog heeft. Dit raden wij zeer aan. Vergeet niet om te vragen naar onze proefmaaltijden, zodat wij weten wat u komt proeven.