Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Wat dacht u ervan om een goochelaar in te huren?

Omdat wij vonden dat de kinderen bij ons op school veel te lijden hadden gehad onder de pandemie, hebben wij gekeken of het mogelijk was om in de laatste week voor de vakantie nog iets leuks met zijn allen te gaan doen. Normaliter hebben wij de laatste weken voor de vakantie niet heel veel zin meer om dingen te doen, maar nu mochten wij weer naar school komen en wilden wij toch nog ons best doen om er iets moois van te maken. Wij hebben toen een groot feest op het plein gehouden voor iedereen die bij ons op school zat. Wij wilden graag zorgen dat het allemaal veilig was en dus hebben wij gekeken of wij een show konden laten neerzetten. Wij hebben toen gekeken of wij een goochelaar konden vinden die ons wilde helpen. Wanneer wij namelijk een goede goochelaar konden vinden, dan zouden wij daar graag mee in zee willen gaan want een goochelaar is iemand die hopelijk een show kan neerzetten en waar de kinderen, al zittend, naar kunnen kijken. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goochelaar te vinden waar ik goed mee uit de voeten kon en ik heb toen gezien dat ik het beste even naar de site van richmagic.nl kon gaan. Deze man heeft namelijk heel veel goede commentaren gekregen als goochelaar en ik ben daarom gaan kijken of deze goochelaar ook iets voor ons zou kunnen zijn. Ik had namelijk gezien dat je hem ook voor je bedrijf kunt inschakelen en ik vroeg mij af of dat nog werkte wanneer je hem voor een groep met kinderen zou zetten. Ik heb toen echter gezien dat er ook mensen waren die hem als goochelaar hadden ingevlogen voor een kinderfeest, dus toen wist ik gelijk dat ik goed zat bij deze kunstenaar. Ik heb toen de site grondig doorgenomen en ik heb gezien dat je hier echt een mooie show kunt boeken. Toen kon niets mij ook meer tegenhouden en ik heb gelijk even contact met deze goochelaar opgenomen om te horen of hij bij ons een show kon komen geven.

Deze goochelaar heeft ons echt een mooie show bezorgd

Wij zijn blij dat wij hier zijn gaan kijken toen wij een goochelaar zochten omdat ik niet denk dat wij elders meer succes hadden kunnen bereiken. Wij hebben gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken, je echt mooie mogelijkheden aangeboden krijgt en wij vonden de tarieven van deze goochelaar ook niet gek.

Wij hebben een prachtige show beleefd

Wij hebben een prachtige show beleefd dankzij het vakmanschap van deze goochelaar. Wij kunnen dus stellen dat:

  • Wij genoten hebben van de mooie show die deze man heeft neergezet
  • De kinderen ademloos gekeken hebben naar de kunsten van deze rasartiest
  • Wij hopen dat wij deze goochelaar nog een keer kunnen inhuren als wij weer eens een feest op school hebben

Ik ben blij dat wij zo’n mooi feest hebben kunnen organiseren dankzij het werk van deze kunstenaar. Kijk ook nog even op zijn site voor meer informatie over de mogelijkheden die hij te bieden heeft.