Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Zeer leuk vrijgezellenfeest in Utrecht

Ben je op zoek om een spetterend vrijgezellenfeest Utrecht te geven, kijk dan eens op de site van Voice Joy. Hier is het mogelijk om in de stemming te komen wanneer iemand gaat trouwen. Zangcoach Annemieke brengt haar enthousiasme over de op groep en je merkt al snel dat de stemming er goed in zit. Je zal wel denken dat dit het laatste is waaraan je zal denken om te gaan doen wanneer je voor het laatst als vrijgezel door het leven gaat. Maar neem maar van mij aan dat het een zeer leuke activiteit is.  

Een geslaagde avond

Wat heb ik gelachen tijdens mijn vrijgezellenfeest in Utrecht. Mijn vrienden hadden dit voor mij geregeld en wist ik niet wat ik allemaal ging doen. Zingen is een manier om je creatief te uiten en het is leuk om dat samen te doen. Nou dat samen doen zijn wij wel achter gekomen toen wij aan deze workshop begonnen. In het begin was iedereen wat stil, maar al snel werd deze stilte doorbroken en was iedereen op volle toeren aan het zingen. De zangcoach Annemieke heeft het allemaal zeer leuk geregeld en ik kan het iedereen dan ook aanraden om eens aan zo een workshop deel te nemen.