Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Zeer leuke familie uitjes in Utrecht

familie uitjes Utrecht

Elk jaar gaan wij op zoek naar leuke familie uitjes in Utrecht. Vaak zie ik mijn relaties niet zo vaak in het jaar en daarom hebben wij afgesproken om minstens één keer per jaar een reünie te houden. Een persoon gaat dit dan regelen, maar de locatie blijft altijd hetzelfde. Dit komt omdat wij het middelpunt hebben gekozen, zodat iedereen even ver moet reizen. Een ander voordeel is dat je hier bij My Trik de leukste arrangementen kan bestellen. Niet de eeuwige barbecue of een saaie steengril avond. Nee hier is het lekker actief bezig zijn en lekker in de buitenlucht.  familie uitjes Utrecht

Wij gaan een tocht door de stad maken

Ja je leest het goed, tijdens één van onze familie uitjes in Utrecht, gaan wij deze keer een Trikke Tour houden. Hier sta je op een soort step, waar je alleen maar vooruit kan komen door heen en weer ter slingeren. Dus trappen en steppen is hier niet mogelijk. Dus als het ware een  3-wieler zonder trappers, ketting of motor.

Het leuke aan dit dagje uit is dat je een soort stadstour krijgt. Onderweg krijg je veel informatie over de prachtige historische binnenstad. Maar deze tour gaat ook door het bos en het duingebied.