Vonk Online

Online Feest en Partijen advies

Zoeken naar producten voor face painting

Voor een kinderfeestje ben ik opzoek gegaan naar producten voor face painting. Deze zag ik al vrij snel op de website van Galaweb. Hier vind je echt heel veel voor het schminken van je gezicht zoals:

  • Verschillende soorten schmink
  • Penselen en sponzen voor het aanbrengen van de schmink
  • Boeken over schminken
  • Gekleurde contactlenzen
  • Verschillende stencils die schminken nog gemakkelijker maken
  • Verschillende soorten glitter tattoo kits
  • Lipsticks in verschillende kleuren
  • Glitter gels in verschillende kleuren

Hier wist ik dat ik zeker zou slagen voor de juiste schmink voor het kinderfeestje.

Snelle levering en een track en trace code

Doordat ik de producten voor face painting bij Galaweb bestelde, kreeg ik via de E- mail een track en trace code toegestuurd. Zo kon ik mijn bestelling helemaal volgen en wist ik wanneer het geleverd werd. Mijn bestelling had ik binnen twee dagen thuis en was dus ruim voor het feestje. De schmink doosjes die ik besteld heb zien er echt heel professioneel uit en ik ben dan ook zeer tevreden over deze onderneming. Daarom raad ik ieder ander aan om een kijkje te nemen op de website van deze onderneming. Zo weet je zeker dat je top kwaliteit producten krijgt geleverd.